Oua umplute

  • Timp preparare
    20 minute
  • Porții
    10 Persoane
Ouale umplute sunt un aperitiv adesea intalnit pe mesele noastre cu ocazia sarbatorilor si nu numai. Este o reteta foarte usor de realizat si savurosa ce are la baza doar 3 ingrediente: oua, mustar si pate. Pentru a avea un preparat natural si sanatos am folosit pate-ul din ficatei de pui facut in casa iar reteta o puteti gasiti Aici

Ingredients

Preparare

Pas 1

Pregatim ingredientele conform mentiunilor din sectiunea ingrediente

Pas 2

Dupa ce am decojit ouale le vom taia in jumatati

Pas 3

Scoatem galbenusurile si le punem intr-un bol incapator

Pas 4

Adaugam pate-ul si mustarul peste galbenusuri

Pas 5

Amestecam cele 3 ingrediente pana la omogenizare. Pentru a umple jumatatile de albus eu am ales sa folosesc un pos de patiserie cu un capat ce permite trecerea compozitie

Pas 6

Umplem jumatatile de albus cu ajutorul unui pos de bucatarie sau al unei lingurite. Pentru decor eu am folosit patrunjel tocat dar puteti folosi marar, ardei rosu sau muraturi

Pas 7

Sa aveti pofta!

Poate o sa iti placa si

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.