- Bucatarie: internationala
- Dificultate: usoara


-
Timp preparare20 minute
-
Porții10 Persoane
Ingredients
Preparare



Pregatim ingredientele conform mentiunilor din sectiunea ingrediente



Dupa ce am decojit ouale le vom taia in jumatati



Scoatem galbenusurile si le punem intr-un bol incapator



Adaugam pate-ul si mustarul peste galbenusuri



Amestecam cele 3 ingrediente pana la omogenizare. Pentru a umple jumatatile de albus eu am ales sa folosesc un pos de patiserie cu un capat ce permite trecerea compozitie



Umplem jumatatile de albus cu ajutorul unui pos de bucatarie sau al unei lingurite. Pentru decor eu am folosit patrunjel tocat dar puteti folosi marar, ardei rosu sau muraturi



Sa aveti pofta!
Poate o sa iti placa si
Oua umplute
Ingredients
Follow The Directions



Pregatim ingredientele conform mentiunilor din sectiunea ingrediente



Dupa ce am decojit ouale le vom taia in jumatati



Scoatem galbenusurile si le punem intr-un bol incapator



Adaugam pate-ul si mustarul peste galbenusuri



Amestecam cele 3 ingrediente pana la omogenizare. Pentru a umple jumatatile de albus eu am ales sa folosesc un pos de patiserie cu un capat ce permite trecerea compozitie



Umplem jumatatile de albus cu ajutorul unui pos de bucatarie sau al unei lingurite. Pentru decor eu am folosit patrunjel tocat dar puteti folosi marar, ardei rosu sau muraturi



Sa aveti pofta!




















































Lasa un comentariu