- Bucatarie: internationala
- Dificultate: usoara


-
Timp preparare15 minute
-
Timp Gătire20 minute
-
Porții18 Persoane
Briosele cu mure si coacaze sunt un desert racoritor si pufos cu fructe proaspete, un preparat ce se poate servi la micul dejun, pe post de gustare sau ca desert. Acesta reteta este foarte usor de realizat si rapida ce poate fi baza pe care sa o folositi pentru orice fel de briose cu sau fara fructe.
Ingredients
Preparare



Se pregatesc ingredientele conform mentiunilor din sectiunea ingrediente



Intr-un bol incapator punem faina, coaja de lamaie si praful de copt si amestecam pana se incorporeaza



Separat intr-un bol punem restul ingredientelor umede: zaharul, ouale, uleiul, iaurtul si esenta de vanilie



Amestecam bine ingredientele umede pana ce compozitia se omogenizeaza



Turnam compozitia umeda peste cea uscata si amesteca bine de tot pana ce toate ingredientele s-au incorporat



Adaugam fulgii de ciocolata si amestecam pentru a ii incorpora



Intr-o tava punem formele de briose si umplem pe fiecare forma aproximativ jumatate



Peste compozitia din forme punem si murele si coacazele in cantitatile preferate de dumneavoastra



Punem tava la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ 20 minute, sau pana acestea s-au rumenit putin



Dupa ce am scos tava din cuptor lasam briosele sa se raceasca pentru aproximatix 10 minute si apoi le scoate din forme pentru a se raci mai repede



Briosele pot fi presarate cu zahar pudra sau puteti folosi orice alt ingredient doriti pentru a le asezona. Sa aveti pofta!
Poate o sa iti placa si
Briose cu mure si coacaze
Ingredients
Follow The Directions



Se pregatesc ingredientele conform mentiunilor din sectiunea ingrediente



Intr-un bol incapator punem faina, coaja de lamaie si praful de copt si amestecam pana se incorporeaza



Separat intr-un bol punem restul ingredientelor umede: zaharul, ouale, uleiul, iaurtul si esenta de vanilie



Amestecam bine ingredientele umede pana ce compozitia se omogenizeaza



Turnam compozitia umeda peste cea uscata si amesteca bine de tot pana ce toate ingredientele s-au incorporat



Adaugam fulgii de ciocolata si amestecam pentru a ii incorpora



Intr-o tava punem formele de briose si umplem pe fiecare forma aproximativ jumatate



Peste compozitia din forme punem si murele si coacazele in cantitatile preferate de dumneavoastra



Punem tava la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ 20 minute, sau pana acestea s-au rumenit putin



Dupa ce am scos tava din cuptor lasam briosele sa se raceasca pentru aproximatix 10 minute si apoi le scoate din forme pentru a se raci mai repede



Briosele pot fi presarate cu zahar pudra sau puteti folosi orice alt ingredient doriti pentru a le asezona. Sa aveti pofta!




















































Lasa un comentariu