Briose cu mure si coacaze

  • Timp preparare
    15 minute
  • Timp Gătire
    20 minute
  • Porții
    18 Persoane

Briosele cu mure si coacaze sunt un desert racoritor si pufos cu fructe proaspete, un preparat ce se poate servi la micul dejun, pe post de gustare sau ca desert. Acesta reteta este foarte usor de realizat si rapida ce poate fi baza pe care sa o folositi pentru orice fel de briose cu sau fara fructe.

 

Ingredients

Preparare

Pas 1

Se pregatesc ingredientele conform mentiunilor din sectiunea ingrediente

Pas 2

Intr-un bol incapator punem faina, coaja de lamaie si praful de copt si amestecam pana se incorporeaza

Pas 3

Separat intr-un bol punem restul ingredientelor umede: zaharul, ouale, uleiul, iaurtul si esenta de vanilie

Pas 4

Amestecam bine ingredientele umede pana ce compozitia se omogenizeaza

Pas 5

Turnam compozitia umeda peste cea uscata si amesteca bine de tot pana ce toate ingredientele s-au incorporat

Pas 6

Adaugam fulgii de ciocolata si amestecam pentru a ii incorpora

Pas 7

Intr-o tava punem formele de briose si umplem pe fiecare forma aproximativ jumatate

Pas 8

Peste compozitia din forme punem si murele si coacazele in cantitatile preferate de dumneavoastra

Pas 9

Punem tava la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ 20 minute, sau pana acestea s-au rumenit putin

Pas 10

Dupa ce am scos tava din cuptor lasam briosele sa se raceasca pentru aproximatix 10 minute si apoi le scoate din forme pentru a se raci mai repede

Pas 11

Briosele pot fi presarate cu zahar pudra sau puteti folosi orice alt ingredient doriti pentru a le asezona. Sa aveti pofta!

Poate o sa iti placa si

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.