- Bucatarie: internationala
- Dificultate: usoara


-
Timp Gătire1 ora
Ingredients
Preparare



Se pregatesc ingredientele conform mentiunilor din sectiunea Ingrediente



In bolul unui mixer punem albusurile impreuna cu praful de sare si zaharul si le mixam la viteza mare pentru aproximativ 5 minute sau pana ce acestea s-au intarit



Peste galbenusuri adaugam uleiul si le amestecam pentru a se omogeniza



Adaugam peste compozitia de galbenusuri esenta de vanilie impreuna cu coaja, sucul si esenta de portocala iar cu ajutorul unei lingurite le amestecam



Turnam compozitia peste albusurile batute (bezea) si cu ajutorul unui tel de bucatarie le amestecam prin miscari largi circulare



Peste compozitia obtinuta punem faina si praful de copt iar cu ajutorul unei spatule le integram



Adaugam si bucatele de ciocolata peste compozitie si amestecam din nou



Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt turnam compozitia pe care o dam la cuptor la 175 grade (treapta de jos) pentru aproximativ 1 ora



Dupa ce au trecut aproximativ 50 minute, faceti testul cu scobitoarea iar daca aceasta este curata, il putem scoate din cuptor. Lasam apoi sa se raceasca pana ajunge la temperatura camerei inainte de a il taia si servi


Sa aveti pofta!
Poate o sa iti placa si
Chec cu portocale si bucatele de ciocolata
Ingredients
Follow The Directions



Se pregatesc ingredientele conform mentiunilor din sectiunea Ingrediente



In bolul unui mixer punem albusurile impreuna cu praful de sare si zaharul si le mixam la viteza mare pentru aproximativ 5 minute sau pana ce acestea s-au intarit



Peste galbenusuri adaugam uleiul si le amestecam pentru a se omogeniza



Adaugam peste compozitia de galbenusuri esenta de vanilie impreuna cu coaja, sucul si esenta de portocala iar cu ajutorul unei lingurite le amestecam



Turnam compozitia peste albusurile batute (bezea) si cu ajutorul unui tel de bucatarie le amestecam prin miscari largi circulare



Peste compozitia obtinuta punem faina si praful de copt iar cu ajutorul unei spatule le integram



Adaugam si bucatele de ciocolata peste compozitie si amestecam din nou



Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt turnam compozitia pe care o dam la cuptor la 175 grade (treapta de jos) pentru aproximativ 1 ora



Dupa ce au trecut aproximativ 50 minute, faceti testul cu scobitoarea iar daca aceasta este curata, il putem scoate din cuptor. Lasam apoi sa se raceasca pana ajunge la temperatura camerei inainte de a il taia si servi


Sa aveti pofta!




















































Lasa un comentariu