- Bucatarie: internationala
- Dificultate: usoara


-
Timp preparare20 minute
-
Timp Gătire1 ora
Checul de post cu rahat si stafide este un chec pufos si usor de realizat. Chiar daca este un desert de post, nu veti simti diferenta intre acesta si unul cu ingrediente de “dulce” intrucat cacaua, rahatul si stafidele fac ca acest chec sa fie delicios.
Ingredients
Preparare



Se pregatesc ingredientele conform mentiunilor din sectiunea ingrediente. Pentru a castiga timp preincalzim cuptorul la 185 grade sectiunea de jos



Intr-un bol incapator amestecam faina cu zaharul, praful de copt si zaharul cu aroma de rom



Punem apoi laptele de cocos si uleiul pe care le amestecam bine pana se omogenizeaza



Compozitia obtinuta se imparte in 2 boluri, cat de cat egale



Intr-un bol punem nuca de cocos iar in celalalt punem dulceata si cacaua



Amestecam bine ambele compozitii pana acestea s-au omogenizat



Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt turnam jumatate din compozitia cu nuca de cocos si o nivelam cu ajutorul unei spatule



Turnam si jumatate din compozitia cu cacao si o nivelam si pe aceasta



Adaugam stafidele si rahatul taiat bucatele urmand ca apoi sa turnam peste acestea compozitia ramasa cu nuca de cocos si sa o nivelam



Turnam si compozitia ramasa cu cacao si o nivelam iar apoi ornam cu cateva bucatele de rahat. Puteti orna si cu nuca sau stafide, in functie de preferintele dumneavoastra sau chiar omite



Punem tava in cuptorul preincalzit la 185 grade pentru aproximativ o ora si il lasam la racit inainte de a il taia si servi



Sa aveti pofta!
Poate o sa iti placa si
Chec de post cu rahat si stafide
Ingredients
Follow The Directions



Se pregatesc ingredientele conform mentiunilor din sectiunea ingrediente. Pentru a castiga timp preincalzim cuptorul la 185 grade sectiunea de jos



Intr-un bol incapator amestecam faina cu zaharul, praful de copt si zaharul cu aroma de rom



Punem apoi laptele de cocos si uleiul pe care le amestecam bine pana se omogenizeaza



Compozitia obtinuta se imparte in 2 boluri, cat de cat egale



Intr-un bol punem nuca de cocos iar in celalalt punem dulceata si cacaua



Amestecam bine ambele compozitii pana acestea s-au omogenizat



Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt turnam jumatate din compozitia cu nuca de cocos si o nivelam cu ajutorul unei spatule



Turnam si jumatate din compozitia cu cacao si o nivelam si pe aceasta



Adaugam stafidele si rahatul taiat bucatele urmand ca apoi sa turnam peste acestea compozitia ramasa cu nuca de cocos si sa o nivelam



Turnam si compozitia ramasa cu cacao si o nivelam iar apoi ornam cu cateva bucatele de rahat. Puteti orna si cu nuca sau stafide, in functie de preferintele dumneavoastra sau chiar omite



Punem tava in cuptorul preincalzit la 185 grade pentru aproximativ o ora si il lasam la racit inainte de a il taia si servi



Sa aveti pofta!




















































Lasa un comentariu