- Bucatarie: internationala
- Dificultate: usoara


-
Timp preparare20 minute
-
Timp Gătire40 minute
Pandispanul cu prune si piersici este o prajitura racoritoare si usoara ce imbina dulceata piersicilor cu prunele care sunt putin acrisoare. Acesta reteta se poate realiza in orice combinatie de fructe dorim respectiv prune si visine daca dorim o prajitura acrisoara sau piersici cu caise daca o dorim mai dulce.
Ingredients
Preparare
Pentru aceasta prajitura am folosit o tava cu dimensiunile de 36x32 cm



Se pregatesc ingredientele necesare conform mentiunilor din sectiunea Ingrediente. Pentru a scuti timpul de asteptare preincalzim cuptorul la 170 grade



Presaram putina faina peste prunele si piersicile taiate si le amestecam astfel incat toate feliile sa fie acoperite cu faina



In bolul unui mixer/robot de bucatarie punem ouale si zaharul pe care le mixam 1 minut la viteza mica si apoi la viteza maxima pana se incorporeaza



Lasam robotul la viteza mica si adaugam treptat apa minerala, uleiul, esenta de vanilie si coaja de lamaie. Dupa ce ingredientele s-au omogenizat oprim robotul



Separat adaugam praful de copt peste faina si le amestecam pentru ca praful de copt sa se integreze in faina



Incepem din nou sa batem compozitia la viteza mica si treptat adaugam faina amestecata cu praful de copt



Lasam robotul sa mearga pana ce toata faina a fost integrata



Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia si o nivelam cu ajutorului unei linguri



Peste compozitie asezam feliile de piersici si prune pana umplem tava. Eu am ales sa intercalez randurile de fructe insa le puteti aseza dupa preferinte



Dupa ce am asezat fructele punem tava la cuptor pe treapta de mijloc la 170 grade pentru aproximativ 35-40 minute sau pana aceasta este rumenita deasupra



Sa aveti pofta!
Poate o sa iti placa si
Pandispan cu prune si piersici
Ingredients
Follow The Directions
Pentru aceasta prajitura am folosit o tava cu dimensiunile de 36x32 cm



Se pregatesc ingredientele necesare conform mentiunilor din sectiunea Ingrediente. Pentru a scuti timpul de asteptare preincalzim cuptorul la 170 grade



Presaram putina faina peste prunele si piersicile taiate si le amestecam astfel incat toate feliile sa fie acoperite cu faina



In bolul unui mixer/robot de bucatarie punem ouale si zaharul pe care le mixam 1 minut la viteza mica si apoi la viteza maxima pana se incorporeaza



Lasam robotul la viteza mica si adaugam treptat apa minerala, uleiul, esenta de vanilie si coaja de lamaie. Dupa ce ingredientele s-au omogenizat oprim robotul



Separat adaugam praful de copt peste faina si le amestecam pentru ca praful de copt sa se integreze in faina



Incepem din nou sa batem compozitia la viteza mica si treptat adaugam faina amestecata cu praful de copt



Lasam robotul sa mearga pana ce toata faina a fost integrata



Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia si o nivelam cu ajutorului unei linguri



Peste compozitie asezam feliile de piersici si prune pana umplem tava. Eu am ales sa intercalez randurile de fructe insa le puteti aseza dupa preferinte



Dupa ce am asezat fructele punem tava la cuptor pe treapta de mijloc la 170 grade pentru aproximativ 35-40 minute sau pana aceasta este rumenita deasupra



Sa aveti pofta!




















































Lasa un comentariu