- Bucatarie: internationala
- Dificultate: usoara


-
Timp preparare10 minute
-
Timp Gătire30 minute
Pate-ul din ficatei de pui este un preparat delicios, ideal pentru a fi servit ca aperitiv sau la micul dejun. Reteta este foarte usoara, rapida iar produsul rezultat este mult mai gustos, mai dietetic si mai sanatos decat cel din comert.
Ingredients
Preparare



Pregatim ingredientele necesare conform mentiunilor din sectiunea Ingrediente



Intr-o craticioara punem uleiul (foc mediu) iar cand acesta este incins adaugam ceapa alba si sarea



Dupa ce am calit ceapa adaugam ceapa verde si patrunjelul pe care le lasam la foc mic - mediu sa se caleasca pentru cateva minute



Dam focul la minim si adaugam ficateii si condimentele de pui pe care le acoperim cu un capac si le lasam pentru aproximativ 20 minute. Amestecam din cand in cand avand grija sa intoarcem ficateii pentru a nu se arde.



Cand ficateii s-au gatit luam craticioara de pe foc pentru a ne ocupa de pate



Intr-un castron punem toata compozitia din craticioara si cu ajutorul unui blender pasam ficateii pana acestia devin pasta. Lasam pate-ul sa se raceasca putin si apoi il punem la frigider pentru minim 1 ora pentru a fi gata de servit



Sa aveti pofta!
Poate o sa iti placa si
Pate din ficatei de pui
Ingredients
Follow The Directions



Pregatim ingredientele necesare conform mentiunilor din sectiunea Ingrediente



Intr-o craticioara punem uleiul (foc mediu) iar cand acesta este incins adaugam ceapa alba si sarea



Dupa ce am calit ceapa adaugam ceapa verde si patrunjelul pe care le lasam la foc mic - mediu sa se caleasca pentru cateva minute



Dam focul la minim si adaugam ficateii si condimentele de pui pe care le acoperim cu un capac si le lasam pentru aproximativ 20 minute. Amestecam din cand in cand avand grija sa intoarcem ficateii pentru a nu se arde.



Cand ficateii s-au gatit luam craticioara de pe foc pentru a ne ocupa de pate



Intr-un castron punem toata compozitia din craticioara si cu ajutorul unui blender pasam ficateii pana acestia devin pasta. Lasam pate-ul sa se raceasca putin si apoi il punem la frigider pentru minim 1 ora pentru a fi gata de servit



Sa aveti pofta!




















































Lasa un comentariu