- Bucatarie: internationala
- Dificultate: usoara


-
Timp preparare10 minute
-
Timp Gătire10 minute
Ingredients
Preparare



Se pregatesc ingredientele necesare pentru aceasta reteta conform mentiunilor din sectiunea Ingrediente



Pe foc punem o tigaie sau craticioara in care adaugam untul si uleiul



Dupa ce untul s-a topit punem ceapa taiata rondele si o calim 2-3 minute



Peste ceapa vom aduga mazarea congelata si amestecam usor 1-2 minute



Urmeza sa punem stocul de legume cat sa acopere mazarea si dupa ce da in clocot mai tinem pe foc mic circa 4-5 minute



Cu o spumiera luam doar mazarea si o transferam intr-un vas care o vom blendui



Peste mazare adaugam sucul de la jumatate de lamaie, menta, sare si piper. Cu ajutorul unui blender pasam mazarea. Daca aceasta este foarte densa mai adaugam din zeama in care a fiert pana ajungem la consistenta dorita. Daca mai este nevoie adaugam in functie de preferinte zeama de lamaie sau sare.



Sa aveti pofta!
Poate o sa iti placa si
Piure de mazare
Ingredients
Follow The Directions



Se pregatesc ingredientele necesare pentru aceasta reteta conform mentiunilor din sectiunea Ingrediente



Pe foc punem o tigaie sau craticioara in care adaugam untul si uleiul



Dupa ce untul s-a topit punem ceapa taiata rondele si o calim 2-3 minute



Peste ceapa vom aduga mazarea congelata si amestecam usor 1-2 minute



Urmeza sa punem stocul de legume cat sa acopere mazarea si dupa ce da in clocot mai tinem pe foc mic circa 4-5 minute



Cu o spumiera luam doar mazarea si o transferam intr-un vas care o vom blendui



Peste mazare adaugam sucul de la jumatate de lamaie, menta, sare si piper. Cu ajutorul unui blender pasam mazarea. Daca aceasta este foarte densa mai adaugam din zeama in care a fiert pana ajungem la consistenta dorita. Daca mai este nevoie adaugam in functie de preferinte zeama de lamaie sau sare.



Sa aveti pofta!




















































Lasa un comentariu