- Bucatarie: Traditionala
- Dificultate: usoara


-
Timp preparare15 minute
-
Timp Gătire30 minute
Prajitura cu caise este pufoasa, aromata, simpla si foarte usor de realizat. Aceasta poate fi facuta cu orice tip de fructe de sezon sau chiar din compot respectand reteta de compozitie si adaugand fructele dorite de dumneavoastra. Este un deliciu ce se prepara rapid si este gata de servit in doar o ora.
Ingredients
Preparare
Pentru aceasta prajitura am folosit o tava cu dimensiunile de 25 x 32 cm



Se pregatesc ingredientele necesare conform mentiunilor din sectiunea Ingrediente. Pentru a scuti timpul de asteptare preincalzim cuptorul la 170 grade



Taiem caisele felii si le amestecam cu putina faina



In bolul unui mixer/robot de bucatarie punem ouale si zaharul pe care le mixam 1 minut la viteza mica si apoi la viteza maxima pana se incorporeaza



Lasam robotul la viteza mica si adaugam treptat laptele, uleiul, esenta de vanilie si coaja de lamaie



Schimbam paleta mixerului/robotului cu una pentru compozitie densa



Separat adaugam praful de copt peste faina si le amestecam



Incepem din nou sa batem compozitia la viteza mica si incepem sa adaugam treptat faina cu praful de copt. Lasam robotul sa mearga pana toata faina a fost integrata



Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia si o nivelam cu ajutorului unei linguri



Peste compozitie asezam caisele si punem tava la cuptor pe treapta de mijloc la 170 grade pentru aproximativ 30 minute sau pana aceasta este rumenita deasupra



Sa aveti pofta!
Poate o sa iti placa si
Lasa un comentariu Anulează răspunsul
Prajitura cu caise
Ingredients
Follow The Directions
Pentru aceasta prajitura am folosit o tava cu dimensiunile de 25 x 32 cm



Se pregatesc ingredientele necesare conform mentiunilor din sectiunea Ingrediente. Pentru a scuti timpul de asteptare preincalzim cuptorul la 170 grade



Taiem caisele felii si le amestecam cu putina faina



In bolul unui mixer/robot de bucatarie punem ouale si zaharul pe care le mixam 1 minut la viteza mica si apoi la viteza maxima pana se incorporeaza



Lasam robotul la viteza mica si adaugam treptat laptele, uleiul, esenta de vanilie si coaja de lamaie



Schimbam paleta mixerului/robotului cu una pentru compozitie densa



Separat adaugam praful de copt peste faina si le amestecam



Incepem din nou sa batem compozitia la viteza mica si incepem sa adaugam treptat faina cu praful de copt. Lasam robotul sa mearga pana toata faina a fost integrata



Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia si o nivelam cu ajutorului unei linguri



Peste compozitie asezam caisele si punem tava la cuptor pe treapta de mijloc la 170 grade pentru aproximativ 30 minute sau pana aceasta este rumenita deasupra



Sa aveti pofta!




















































Reviewuri reteta