Prajitura cu caise

  • Timp preparare
    15 minute
  • Timp Gătire
    30 minute

Prajitura cu caise este pufoasa, aromata, simpla si foarte usor de realizat. Aceasta poate fi facuta cu orice tip de fructe de sezon sau chiar din compot respectand reteta de compozitie si adaugand fructele dorite de dumneavoastra. Este un deliciu ce se prepara rapid si este gata de servit in doar o ora.

Ingredients

Preparare

Pentru aceasta prajitura am folosit o tava cu dimensiunile de 25 x 32 cm

Pas 1

Se pregatesc ingredientele necesare conform mentiunilor din sectiunea Ingrediente. Pentru a scuti timpul de asteptare preincalzim cuptorul la 170 grade

Pas 2

Taiem caisele felii si le amestecam cu putina faina

Pas 3

In bolul unui mixer/robot de bucatarie punem ouale si zaharul pe care le mixam 1 minut la viteza mica si apoi la viteza maxima pana se incorporeaza

Pas 4

Lasam robotul la viteza mica si adaugam treptat laptele, uleiul, esenta de vanilie si coaja de lamaie

Pas 5

Schimbam paleta mixerului/robotului cu una pentru compozitie densa

Pas 6

Separat adaugam praful de copt peste faina si le amestecam

Pas 7

Incepem din nou sa batem compozitia la viteza mica si incepem sa adaugam treptat faina cu praful de copt. Lasam robotul sa mearga pana toata faina a fost integrata

Pas 8

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia si o nivelam cu ajutorului unei linguri

Pas 9

Peste compozitie asezam caisele si punem tava la cuptor pe treapta de mijloc la 170 grade pentru aproximativ 30 minute sau pana aceasta este rumenita deasupra

Pas 10

Sa aveti pofta!

Poate o sa iti placa si

Reviewuri reteta

Rating mediu:
  • 5 / 5
Nr total de reviewuri:( 1 )
  • viorel

    Foarteee bun!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.