- Bucatarie: internationala
- Dificultate: usoara


-
Timp preparare20 minute
-
Timp Gătire30 minute
-
Porții6 Persoane
Ingredients
Preparare



Se pregatesc ingredientele necesare pentru aceasta reteta conform mentiunilor din sectiunea Ingrediente



Intr-un bol se pune untul si zaharul care se incorporeaza cu ajutorul unui mixer sau tel. Adaugam peste compozitie coaja si sucul de portocala pe care le mixam pana se incorporeaza



Peste compozitie se adauga puțin câte puțin făina si se mixeaza pana la omogenizare



Urmeaza sa adaugam ouăle 1 cate 1 si dupa integrare adaugam si bucatelele de ciocolata



Compozitia se pune într-o tavă de 20*20cm tapetată cu hârtie de copt și deasupra se presara fulgii de migdale.



Tava se pune la cuptor la 170 de grade (treapta din mijloc) pentru aprox. 25-30 min (fără ventilație)



Sa aveti pofta!
Poate o sa iti placa si
Prajitura cu portocale, ciocolata si migdale
Ingredients
Follow The Directions



Se pregatesc ingredientele necesare pentru aceasta reteta conform mentiunilor din sectiunea Ingrediente



Intr-un bol se pune untul si zaharul care se incorporeaza cu ajutorul unui mixer sau tel. Adaugam peste compozitie coaja si sucul de portocala pe care le mixam pana se incorporeaza



Peste compozitie se adauga puțin câte puțin făina si se mixeaza pana la omogenizare



Urmeaza sa adaugam ouăle 1 cate 1 si dupa integrare adaugam si bucatelele de ciocolata



Compozitia se pune într-o tavă de 20*20cm tapetată cu hârtie de copt și deasupra se presara fulgii de migdale.



Tava se pune la cuptor la 170 de grade (treapta din mijloc) pentru aprox. 25-30 min (fără ventilație)



Sa aveti pofta!




















































Lasa un comentariu