- Bucatarie: internationala
- Dificultate: usoara


-
Timp preparare20 minute
-
Timp Gătire25 minute
-
Porții10 Persoane
Prajiturelele cu ananas si iaurt sunt un desert foarte pufos, aromat si racoritor datorita combinatiei intre ananas si un blat pufos cu aroma de lamaie. Este un preparat usor si simplu de realizat, fiind ideal pentru zilele calduroase de vara.
Ingredients
Preparare



Se pregatesc ingredientele conform mentiunilor din sectiunea ingrediente



Intr-un vas incapator punem cele 3 oua si le batem cu ajutorul unui tel/furculite



Adaugam zaharul si il incorporam cu oualele



Adaugam si uleiul si amestecam pana la omogenizare



Punem si iaurtul cu ananas si procedam la fel, amestecand pana la omogenizare



Peste compozitia obtinuta adaugam amidonul de porumb si amestecam din nou pana la omogenizare



Adaugam si faina pe care o incorporam cu ajutorul unui tel/furculite



Odata compozitia integrata adaugam coaja de lamaie si praful de copt peste aceasta si amestecam din nou



Pentru aceasta reteta am folosit forme de tarte cu diametrul de 10 cm pe care le-am tapetat cu unt si faina



Cu ajutorul a doua linguri, vom umple pe jumatate fiecare forma de tarta. Estimativ eu am pus cam 1 1/2 - 2 linguri de compozitie in fiecare si apoi cu fundul unei linguri am nivelat-o



Inainte de a aseza rondele de ananas, le-am luat pe fiecare in parte si cu ajutorul unui prosop de hartie am inlaturat excesul de suc din compot. Asezam pe mijlocul fiecarei forme cate o felie de ananas



Punem tava la cuptor la 180 grade pentru aproximativ 25 minute (treapta din mijloc) sau pana acestea s-au rumenit si le lasam apoi la racit inainte de a le servi



Sa aveti pofta!
Poate o sa iti placa si
Lasa un comentariu Anulează răspunsul
Prajiturele cu ananas si iaurt
Ingredients
Follow The Directions



Se pregatesc ingredientele conform mentiunilor din sectiunea ingrediente



Intr-un vas incapator punem cele 3 oua si le batem cu ajutorul unui tel/furculite



Adaugam zaharul si il incorporam cu oualele



Adaugam si uleiul si amestecam pana la omogenizare



Punem si iaurtul cu ananas si procedam la fel, amestecand pana la omogenizare



Peste compozitia obtinuta adaugam amidonul de porumb si amestecam din nou pana la omogenizare



Adaugam si faina pe care o incorporam cu ajutorul unui tel/furculite



Odata compozitia integrata adaugam coaja de lamaie si praful de copt peste aceasta si amestecam din nou



Pentru aceasta reteta am folosit forme de tarte cu diametrul de 10 cm pe care le-am tapetat cu unt si faina



Cu ajutorul a doua linguri, vom umple pe jumatate fiecare forma de tarta. Estimativ eu am pus cam 1 1/2 - 2 linguri de compozitie in fiecare si apoi cu fundul unei linguri am nivelat-o



Inainte de a aseza rondele de ananas, le-am luat pe fiecare in parte si cu ajutorul unui prosop de hartie am inlaturat excesul de suc din compot. Asezam pe mijlocul fiecarei forme cate o felie de ananas



Punem tava la cuptor la 180 grade pentru aproximativ 25 minute (treapta din mijloc) sau pana acestea s-au rumenit si le lasam apoi la racit inainte de a le servi



Sa aveti pofta!




















































Reviewuri reteta