- Bucatarie: internationala
- Dificultate: usoara


-
Timp preparare15 minute
-
Timp Gătire55 minute
Prajitura cu mascarpone si coacaze este un preparat ce poate fi servit in orice moment al zilei, fie alaturi de o ceasca de cafea sau ceai, pe post de desert sau chiar in loc de gustare. Acest desert este unul pufos si dulce-acrisor datorita coacazelor si al blatului aromat de cacao.
Ingredients
Preparare



Pregatim ingredientele conform mentiunilor din sectiunea ingrediente. Pentru a castiga timp setam cuptorul la 180 grade (sectiunea de jos)



In bolul unui mixer/robot de bucatarie punem ouale si le batem la viteza maxima pana acestea devin spuma



Adaugam zaharul si pliculetele de zahar cu aroma de rom si amestecam in continuare la viteza maxima



Punem si crema de mascarpone peste compozitie si mixam timp de 2 minute la viteza mica-medie pana ce aceasta s-a incorporat



Adaugam esenta de vanilie si coaja de lamaie si continuam sa mixam pentru 2 minute la viteza maxima



Peste compozitia obtinuta adaugam cacaua, toata o data si mixam la viteza medie pentru cateva minute



Separat punem praful de copt peste faina si le amestecam pentru a se integra



Adaugam si faina impreuna cu praful de copt peste compozitie si mixam pentru 2 minute la viteza mica apoi la viteza mare pentru cateva minute, pana compozitia devine omogena



Intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt turnam aproximativ jumatate din compozitie si o nivelam cu ajutorul unei spatule/linguri



Adaugam coacazele peste compozitie astfel incat sa acopere o mare parte din aceasta



Punem si restul compozitiei pe care il nivelam cu ajutorul unei spatule/linguri. Tava se pune la cuptor la 180 grade (sectiunea de jos) pentru aproximativ 55-60 minute



Prajitura se lasa la racit inainte de a fi taiata si servita



Sa aveti pofta!
Poate o sa iti placa si
Prajitura cu mascarpone si coacaze
Ingredients
Follow The Directions



Pregatim ingredientele conform mentiunilor din sectiunea ingrediente. Pentru a castiga timp setam cuptorul la 180 grade (sectiunea de jos)



In bolul unui mixer/robot de bucatarie punem ouale si le batem la viteza maxima pana acestea devin spuma



Adaugam zaharul si pliculetele de zahar cu aroma de rom si amestecam in continuare la viteza maxima



Punem si crema de mascarpone peste compozitie si mixam timp de 2 minute la viteza mica-medie pana ce aceasta s-a incorporat



Adaugam esenta de vanilie si coaja de lamaie si continuam sa mixam pentru 2 minute la viteza maxima



Peste compozitia obtinuta adaugam cacaua, toata o data si mixam la viteza medie pentru cateva minute



Separat punem praful de copt peste faina si le amestecam pentru a se integra



Adaugam si faina impreuna cu praful de copt peste compozitie si mixam pentru 2 minute la viteza mica apoi la viteza mare pentru cateva minute, pana compozitia devine omogena



Intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt turnam aproximativ jumatate din compozitie si o nivelam cu ajutorul unei spatule/linguri



Adaugam coacazele peste compozitie astfel incat sa acopere o mare parte din aceasta



Punem si restul compozitiei pe care il nivelam cu ajutorul unei spatule/linguri. Tava se pune la cuptor la 180 grade (sectiunea de jos) pentru aproximativ 55-60 minute



Prajitura se lasa la racit inainte de a fi taiata si servita



Sa aveti pofta!












Lasa un comentariu